INGRIJIREA EXTENSIILOR

1. Nu  va frecați la ochi! Riscati sa smulgeti genele false cu tot cu cele naturale. De asemenea, puteti indruduce microbi, care in reactie cu adezivul de  gene ar putea provoca o infectie.

2. Utilizați o periuta mascara pentru  un aspect curat si ordonat.

3. Atentie atunci când utilizați orice produse cosmetice.  Majoritatea doamnelor  sunt atât de mulțumite de aspectul extensiilor de gene incat nu simt nevoia sa foloseasca rimel, dar mai sunt si cazuri in care clientele nu pot renunta la el. In asfel de cazuri recomandam sa se foloseasca un rimel pe baza de apa, in niciun caz nu trebuie sa fie waterproof.  Interactiunea dintre un rimel waterproof si adezivul de gene cauzeaza caderea extensiilor si pun în pericol starea de sănătate a ochilor.

4. Evitați procedurile cosmetice in care folositi creme pe baza de ulei. Aici ne referim si la demachierea cu orice produs in afara de solutiile pe baza de apa.

5. Dupa aplicarea extensiilor evitati baile fierbinti si umezeala timp de 48 de ore.

 

 

Mici secrete :

CUM SA MICSOREZI DURATA PROCEDURII DE APLICARE A EXTENSIILOR DE GENE?

Asadar, Dvs aplicati destul de bine genele si ati vrea sa dureze mai putin procedura... In acest caz ar trebui sa renuntati la genele in cutie si sa treceti la extensiile pe banda, intrucat genele care nu sunt prinse pe banda ingreuneaza munca luandu-va din timp pana le puneti in pozitia comoda pentru a le apuca cu penseta.

Daca puteti sa lucrati rapid alegeti un lipici cu uscare rapida,nu pierdeti timpul cu pompita de uscare.

Tineti minte: Timpul vostru-banii vostri!

 

Gene groase.

Ati ales  grosimea 0,20? Cu aceste gene ochii tai vor deveni foarte pronunțati ,dar atentie, aceasta inseamna niste gene mai grele si care de obicei cad mai repede ,comparativ cu genele mai subtiri. Aceasta grosime nu este recomandata la gene  firave si subtiri.

 

 

 

GENELE ÎNCEP SĂ SE UITE ÎN DIRECȚII DIFERITE?

Când aplicam extensia pe geana naturala  ea se poate suci si  lipi de geana alaturata. Dar pentru ca  genele naturale cresc diferit, este posibil ca una care creste mai rapid sa o traga  pe cealalta mai micuta, astfel se formeaza „haosul”, un aspect neingrijit si mancarimi la baza genelor.  Pentru a evita aceasta problema, cand ati terminat procedura treceti cu penseta printre gene si separati-le unde este nevoie.

                                  

                                       

                                               INTREBARI SI RASPUNSURI

 

1.Pot sa-mi pun extensii de gene daca port lentile?

Da, cu siguranta lentilele nu au nici o legatura cu extensiile de gene.Trebuie in primul rand sa vedeti cum va simtiti cand purtati lentile...daca ochii dvs. lacrimeaza destul  de des la purtarea lentilelor, atunci cel mai bine sa evitati extensiile.

 

2.Ce inseamna gene de nurca?

 

Daca cineva va spune ca exista gene naturale de nurca sau alt animal – nu credeti!

Toate genele pentru extensii sunt artificiale ,insa exista materialul premium PBT care este foarte bine tratat si nu provoaca alergii si mai este plasticul care e mult mai rigid cu aspect destul de artificial.

Blana naturala este foarte alergica si nu poate fi tratata in asa fel incat sa fie hipoalergenica.Cand vorbim despre  gene de nurca  ,ne referim la “ efectul de nurca”.