TRANSPORT GRATUIT IN BUCURESTI la comenzi mai mari de 150 ron, iar in tara pentru

comenzile ce depasesc 250 ron.

Livrarea produselor se face in termen de 24-48 de ore atat in tara cat si in Bucuresti, prin curier rapid.

                                            

Tarife expeditie : - Bucuresti - 15 ron

                         - In tara - 18 ron

Coletul se expediaza dupa confirmarea telefonica a comenzii, iar plata se face in momentul predarii coletului  catre dumneavoastra, de catre curier( in cazul care ati optat pentru plata ramburs).

Garantia produselor:

Nu ezitati sa ne contactati daca produsele dumeavoastra sunt deteriorate din cauza transportului, acestea vor fi schimbate imediat.
Extensii de gene: extensii profesionale la cel mai bun pret, brand-uri cunoscute international pentru calitatea oferita. Suntem importator si distribuitor oficial al unor mari branduri de extensii de gene la nivel international: IBeauty si Macy Adezivi pentru gene: Adezivi rezistenti si hipoalergenici la cel mai bun pret, cu rezistenta la diferite temperature si la umezeala. Oferte si reduceri actualizate zilnic. Lampa Glamcor: Glamcor Classic Elite II sau I pentru profesionistii stitilist de gene, make-up artisti si altor personae care lucreaza in acest domeniu. Lampa Glamcor reda o lumina naturala de zi, care nu distorsioneaza culorile pielii, a firului de par sau a genelor. Oferim si cursuri profesionale microblading in Bucuresti.